Kurs Webdesign Webutvikling

Innen denne kurskategori finnes en rekke kurs som alle har med design- og/eller utvikling av WEB sider å gjøre.
Dersom du finner kurs uten oppsatte kursdatoer, eller datoer som ikke passer deg, ta gjerne kontakt, og vi finner en løsning.

Kurs CSS, en komplett innføring

Pris: kr. 8.200,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: CSS, en komplett innføring

CSS står for Cascading Style Sheets. Styles definerer hvordan HTML elementer skal se ut i en nettleser og lagres vanligvis som eksterne stilark. Eksterne stylesheets kan være ekstremt tidsbesparende, da formatteringer for HTML-sidene skjer i selve CSS-stilarket. Skal du forandre på en stil, gjør du forandringen i stylesheet'et og ikke i de enkelte HTML-dokumentene.

CSS ble utviklet for å skille presentasjon fra innhold i websider. Med CSS lager du dine egne stilark som kan benyttes på alle websidene i ditt eget nettsted. Dette forenkler arbeidet med pen layout og enhetlig uttrykk på alle sider.

På kurset ser vi ser vi på forskjellige metoder for å implementere CSS i dine websider. Vi gjennomgår alle koder ved hjelp av praktiske eksempler.
 

Kurs Dreamweaver grunnleggende

Pris: kr. 9.900,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: Dreamweaver grunnleggende

Dreamweaver er trolig den mest populære WYSIWYG HTML-editoren i bruk i dag.

Med Dreamweaver kan man produsere websider for alle nettlesere. Du har mye større frihet enn ved håndkoding av HTML, og kan lett se koden du generer og utseende på resultatet på en enkel måte.

I de nyeste versjonene av programmet kan du lage dynamiske websider (ASP, JSP, Coldfusion, PHP), og det er utvidet støtte for forhåndsvisning av CSS i Dreamweaver. Vi gjennomgår planlegging av en website og det du trenger for å lage websider i Dreamweaver.

Kurs Flash Avansert

Pris: kr. 8.600,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Flash Avansert

Dersom du allerede kan bruke Flash på et grunnleggende nivå, er dette kurset som tar deg et steg videre. Du vil lære mer avanserte teknikker og bruk av programmet. Flash har blitt det mest avanserte miljøet for utvikling av interaktive websiter, digitale opplevelser og innhold for mobile enheter (mobiltelefoner, PDA m.m.).

Med enkle teknikker kan man designe avanserte navigasjoner og animasjoner. Programmet har pga. sine relativt små filstørrelser blitt svært populær blant webdesignere. I følge produsenten har over 90% av datamaskiner med internett-tilgang nå Flash plug-in.

Programmet har blitt så populært på grunn av sin utrolige bredde og lave inngangsterskel.
 

Kurs Flash grunnleggende

Pris: kr. 7.500,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Flash grunnleggende

Flash er blitt det mest avanserte miljøet for utvikling av interaktive websiter, digitale opplevelser og innhold for mobile enheter (mobiltelefoner, PDA m.m.).

Med enkle teknikker kan man designe avanserte navigasjoner og animasjoner. Programmet har pga. sine relativt små filstørrelser blitt svært populær blant webdesignere. I følge produsenten har over 90% av datamaskiner med internett-tilgang nå Flash plug-in.

Programmet har blitt så populært på grunn av sin utrolige bredde og lave inngangsterskel.

Kurs HTML

Pris: kr. 7.400,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: HTML

Selv om du kan lage nettsider uten å kjenne til HTML , vil de fleste med ansvar for utvikling og vedlikehold av nettsider ikke kunne klare seg uten å kjenne til de muligheter og begrensninger som ligger i HTML. Godt kjennskap til HTML er dessuten en forutsetning for de andre kurs på denne siden.

Kurs HTML5 & CSS3

Pris: kr. 7.900,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: HTML5 & CSS3

Lær deg neste generasjon HTML og CSS. HTML5 er siste versjon av HTML. CSS3 er også siste versjon av CSS. Ingen av dem er ferdig utviklet, men det er mye innen begge vi kan ta i bruk i dag.

Kurs Indesign grunnleggende

Pris: kr. 7.500,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Indesign grunnleggende

Adobe InDesign inneholder sideoppsettverktøyene du alltid har ønsket deg. Programmet er tett integrert med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe Acrobat.

I tillegg kan du være mer kreativ ved å bruke intuitive funksjoner som reduserer avanserte utformingsprosesser til et par raske trinn.

Når du er klar til å skrive ut, er resultatene nøyaktige og pålitelige. I InDesign kan du også bruke den innebygde funksjonen for publisering av sider – i Adobes PDF-format (Portable Document Format), som e-bøker, på Internett, med mer.

InDesign brukes til å lage høykvalitets, flersidig flerfarge brosjyrer som inneholder PhotoShop-bilder, Illustrator illustrasjoner, PDF-filer av forskjellige slag, samt flere tekstartikler.

Ved hjelp av InDesign kan vi justere og manipulere alle disse elementene og ved hjelp av forskjellige teknikker dekker vi områdene beskrevet under «Kursinnhold».

Kurs JavaScript grunnleggende

Pris: kr. 13.500,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: JavaScript grunnleggende

JavaScript er et skriptspråk som lar oss "programmere" websidene våre. Kurset i JavaScript gir deg den innføringen du trenger for å komme igang. Med JavaScript kan vi legge til dynamisk funksjonalitet på sidene, som f.eks å bytte ut bilder ved mouseover, noe vi ikke klarer med HMTL alene. HTML er statisk

Kurs jQuery innføring

Pris: kr. 13.500,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: jQuery innføring

jQuery er det mest populære open-source JavaScript-biblioteket i dag, og gjør utvikling av interaktive og responsive websider enklere og mindre tidkrevende. jQuery inneholder en mengde ferdiglagde komponenter som man på en enkel måte kan benytte seg av - egentlig uten å kunne JavaScript. Har du litt forståelse for JavaScript og CSS er jQuery enkelt å lære og bruke - noe som betyr at læringskurven ikke er så bratt, mens mulighetene er nærmest uendelige. Og med jQuery blir AJAX en lek!

Kurs PHP og MYSQL

Pris: kr. 22.500,-Varighet: 5 dagerLes mer om kurset: PHP og MYSQL

PHP er et kraftig verktøy, eller scriptspråk, som brukes til å lage dynamiske og interaktive websider. PHP er et scriptspråk som er mye brukt, bl.a i løsninger som: Facebook, Wikipedia og Wordpress,  og er et effektivt alternativ til konkurrerende språk som Microsoft sitt ASP.

MYSQL er verdens mest populære open source databasesystem, og brukes ofte sammen med PHP i dynamiske løsninger.

Kurs SQL programmering, generell innføring

SQL kurs:  Dette er et generelt SQL kurs for de som ønsker å lære SQL-programmering, og som har god generell datakunnskap som minimum forutsetninger.

Kurs XML grunnleggende

Pris: kr. 8.600,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: XML grunnleggende

Med XML og relaterte standarder som XSL og XPath er det mulig å utvikle distribuerte nettbaserte tjenester for utveksling av data i et standardisert format. XML er kommet for å bli og vil bli standard for å utveksle informasjon mellom kontor, intranett, internett og database-applikasjoner.

Kurs XSL(T) grunnleggende

Pris: kr. 12.600,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: XSL(T) grunnleggende

XML er nå den etablerte standard for plattformuavhengig lagring og utveksling av data, der innhold og presentasjon bearbeides separat. XSL er en nøkkelteknologi innenfor utvikling og nyttiggjørelse av XML. Viktige hoveddeler innefor XSL er XSLT, XSL-FO og Xpath. Kurset gir deltakerne en innføring i XSL. Vi ser på hvilke muligheter vi har for bearbeiding av XML-data, og hvordan vi kan gjøre data tilgjengelig for presentasjon.