Kurs Adobe

Adobe Systems er et amerikansk selskap som lager og utvikler programvare til Windows, Linux og Mac OS X. Selskapet ble etablert i 1982 og programporteføljen spenner fra publiseringsprogram for Internett til avansert bildebehandling. Deres produkter framstår som markedsledere, og benyttes av bedrifter innenfor reklame og publisering, som f.eks Illustrator, InDesign, Photoshop og PageMaker, som opprinnelig ble utviklet av Aldus Corporation. I desember 2005 overtok Adobe programvareselskapet Macromedia.

Kurs Dreamweaver grunnleggende

Pris: kr. 9.900,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: Dreamweaver grunnleggende

Dreamweaver er trolig den mest populære WYSIWYG HTML-editoren i bruk i dag.

Med Dreamweaver kan man produsere websider for alle nettlesere. Du har mye større frihet enn ved håndkoding av HTML, og kan lett se koden du generer og utseende på resultatet på en enkel måte.

I de nyeste versjonene av programmet kan du lage dynamiske websider (ASP, JSP, Coldfusion, PHP), og det er utvidet støtte for forhåndsvisning av CSS i Dreamweaver. Vi gjennomgår planlegging av en website og det du trenger for å lage websider i Dreamweaver.

Kurs Flash Avansert

Pris: kr. 8.600,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Flash Avansert

Dersom du allerede kan bruke Flash på et grunnleggende nivå, er dette kurset som tar deg et steg videre. Du vil lære mer avanserte teknikker og bruk av programmet. Flash har blitt det mest avanserte miljøet for utvikling av interaktive websiter, digitale opplevelser og innhold for mobile enheter (mobiltelefoner, PDA m.m.).

Med enkle teknikker kan man designe avanserte navigasjoner og animasjoner. Programmet har pga. sine relativt små filstørrelser blitt svært populær blant webdesignere. I følge produsenten har over 90% av datamaskiner med internett-tilgang nå Flash plug-in.

Programmet har blitt så populært på grunn av sin utrolige bredde og lave inngangsterskel.
 

Kurs Flash grunnleggende

Pris: kr. 7.500,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Flash grunnleggende

Flash er blitt det mest avanserte miljøet for utvikling av interaktive websiter, digitale opplevelser og innhold for mobile enheter (mobiltelefoner, PDA m.m.).

Med enkle teknikker kan man designe avanserte navigasjoner og animasjoner. Programmet har pga. sine relativt små filstørrelser blitt svært populær blant webdesignere. I følge produsenten har over 90% av datamaskiner med internett-tilgang nå Flash plug-in.

Programmet har blitt så populært på grunn av sin utrolige bredde og lave inngangsterskel.

Kurs Illustrator grunnleggende

Pris: kr. 13.500,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: Illustrator grunnleggende

Adobe Illustrator er bransjestandarden for vektorgrafikkprogramvare. Dette kurset gir deg den grunnleggende opplæringen for å komme i gang på best mulig måte. Adobe Illustrator er skaperverktøyet for proffe illustratører og grafiske formgivere, men også et program for deg som vil lage enkle illustrasjoner til web, Power Point, Word etc.

Adobe Illustrator setter standarden for vektorgrafikk med nyskapende funksjoner og kraftige verktøy for effektiv publisering av tegninger på WWW, på trykk og alle andre steder.

Bruk utvidede webfunksjoner som symboler, objektbasert stykking, overlappende stilark og forbedret støtte for SVG og Macromedia Flash (SWF) til å lage flott webgrafikk.

Håndter grafikk som gjentas på et websted effektivt og utforsk nye kreative muligheter med det nyskapende symbolverktøyet. Forvreng grafikk, tekst og bilder med dynamisk innkapsling og fordreiningseffekter og rediger deretter de forvrengte objektene.

Utnytt fordelene med forbedret ytelse, tettere integrasjon med andre Adobe produkter og optimalisert Mac OS X-støtte.

Bruk dynamisk datadreven grafikk for å arbeide effektivt: generer ulike varianter av tegninger automatisk ved å definere objekter som variabler og lage skript som kobler variablene til en database.

Produser ulike varianter av tegninger for forskjellige media, for eksempel avanserte trykkpresser, tilpassede websider, elektroniske bøker, lommedatamaskiner og trådløse enheter.

Med Adobe Illustrator kan du bruke grafikken til det du måtte ønske.

Noe av det man erfaringsmessig strever mest med i Illustrator er å mestre penneverktøyet. Derfor legges det ekstra vekt på å lære og mestre nettopp dette.

De viktigste begrepene og teknikkene gjennomgåes ved hjelp av praktiske øvelser.
 

Kurs Indesign grunnleggende

Pris: kr. 7.500,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Indesign grunnleggende

Adobe InDesign inneholder sideoppsettverktøyene du alltid har ønsket deg. Programmet er tett integrert med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe Acrobat.

I tillegg kan du være mer kreativ ved å bruke intuitive funksjoner som reduserer avanserte utformingsprosesser til et par raske trinn.

Når du er klar til å skrive ut, er resultatene nøyaktige og pålitelige. I InDesign kan du også bruke den innebygde funksjonen for publisering av sider – i Adobes PDF-format (Portable Document Format), som e-bøker, på Internett, med mer.

InDesign brukes til å lage høykvalitets, flersidig flerfarge brosjyrer som inneholder PhotoShop-bilder, Illustrator illustrasjoner, PDF-filer av forskjellige slag, samt flere tekstartikler.

Ved hjelp av InDesign kan vi justere og manipulere alle disse elementene og ved hjelp av forskjellige teknikker dekker vi områdene beskrevet under «Kursinnhold».

Kurs Photoshop grunnleggende

Pris: kr. 9.900,-Varighet: 3 dagerLes mer om kurset: Photoshop grunnleggende

Adobe Photoshop er et avansert bilderedigeringsprogram fra Adobe Systems for rastergrafisk (bitmap) bildebehandling.

PhotoShop er markedets beste og standarden innen profesjonell bilderedigering. Grunnleggende kurs i Photoshop gir deg den opplæringen du trenger for å komme igang. Photoshop hjelper deg å arbeide mer effektivt, utforske nye kreative muligheter og lage bilder av høyeste kvalitet for bruk i trykksaker, på web eller andre steder.

Med Adobe Photoshop: Lag avanserte bilder med enklere tilgang til fildata, strømlinjeformet webdesign, raskere retusjering av fotografier med profesjonell kvalitet med mer.

Med Adobe Photoshop kan man skape bilder fra bunnen av, eller scanne inn farge- og sort/hvitt bilder for videre bearbeidelse. I Photoshop finnes verktøy for fargekorrigering, retusjering, maskering, dypetsing, kombinering av flere bilder og ikke minst muligheten til å arbeide med bilder i flere lag.

Photoshop gir designeren en utrolig fleksibilitet og mulighet for å oppnå resultater som ikke kan oppnås på tradisjonell måte. Blant de praktiske, brukervennlige egenskapene kan nevnes det "magiske viskelæret" for å fjerne bakgrunner.

Det er kun din egen fantasi som setter begrensninger på hva du kan få til billedmessig med Photoshop.

På kurset lærer du blant annet effektiv bruk av arbeidsmiljøet i Photoshop og de forskjellige verktøy som benyttes til retusjering, korrigering og tilrettelegging av bilder for trykk.

Photoshop — programmet for å lage profesjonelle digitale bilder.

Et kurs i Photoshop er en god investering for fremtiden.