Kurs Prosjekt

Kurs Praktisk Prosjektledelse

Pris: kr. 18.000,-Varighet: 4 dagerLes mer om kurset: Praktisk Prosjektledelse

Kurset gir innføring i hvordan lede og styre prosjekter.  Kurset følger en trinn for trinn opplæring hvor det gjennomgås teori  etter metodikken Målrettet Prosjektstyring.

Deltakerne får gruppeoppgaver som er knyttet til å planlegge et prosjekt relatert til egen virksomhet, noe som gjøre kurset spesielt utbytterikt. Kursinstruktør har meget lang, praktisk erfaring fra ulike prosjekter i næringslivet og det offentlige.

Kurs Project grunnleggende

Pris: kr. 7.750,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Project grunnleggende

Deltakerne vil på dette kurset lære å benytte MS Project som verktøy for prosjektstyring. De vil lære å bruke de viktigste funksjonene, og kjenne til grunnleggende prinsipper som programmet bygger på. Deltakerne vil lære etablering av prosjektplan, og håndtering av ressurser og kostnader.

Kurs Project videregående

Pris: kr. 7.950,-Varighet: 2 dagerLes mer om kurset: Project videregående

I alle faser av et prosjekt er riktig bruk av dataverktøy en effektiv metode for å optimalisere tilgjengelige ressurser, beregne kostnader og samtidig dokumentere prosjektets avvik og fremdrift. Ved å anvende MS Project på en effektiv måte benyttes verktøyet til bl.a. planlegging, tidfesting av aktiviteter, bruk av ressurser knyttet til aktiviteter, kostnadsberegning og prosjektoppfølging..