Om Gateway

Gateway AS er et helnorsk, frittstående kurssenter og konsulentselskap for IT-bransjen. Beliggende meget sentralt i Oslo sentrum, tilbyr vi kurs og seminarer for privatpersoner, bedrifter og offentlige instanser.

Gateway AS ble etablert i 1992 og anses for å være et av de eldste og mest erfarne kursfirmaer og konsulentselskap innen vårt område i Norge.
Vår erfaring og grundige kjennskap til markedet gjør oss fleksible og tilpasningsdyktige overfor kundenes varierte behov. Samtidig gjør vår kompetanse oss til en stødig, helhetlig samarbeidspartner for alle som ønsker en oppgradering av sin IT-kunnskap og/eller tilgang til profesjonelle konsulenter på varierte områder.

Vårt mål er at kundene våre alltid skal kunne møte nåtid og fremtid med riktig type kunnskap og en bred, faglig oppmerksomhet.

Med over 23 års fartstid i bransjen har Gateway AS rukket å bli en godt etablert leverandør av kurs og konsulenter innen IT i Norge. Men hva betyr dette egentlig for deg som kunde?

Lang erfaring betyr for deg at vi vet hva som skal til for at kurs skal avholdes på en meget tilfredsstillende måte.
Derfor tør vi påstå at deltakerne lærer mer på våre kurs, da vi kontinuerlig tilrettelegger kursene våre slik at vi oppnår en optimal læringssituasjon.

Det betyr også at vi vet at det er forskjell på kunder, og at det derfor skal være forskjell på kurs. Derfor utarbeider vi skreddersydde kursopplegg i tillegg til standard kursprogram. Slik dekkes kundens behov alltid på best mulig måte hos oss.

Siden 1992 har vi bygget oss en solid plattform av både faglig og pedagogisk erfaring. Dette kommer våre kunder til gode direkte, og gjør at de kan føle seg helt trygge på at vi har et solid fundament for en god utvikling også i årene som kommer.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende og hyggelig prat!

Kontaktinformasjon

Gateway AS

Peter Kolstads vei 1
3028 Drammen
Telefon: work 90122635
Epost:

Kjell Ege Daglig leder

Gateway AS
Peter Kolstads vei 1
3028 Drammen
Telefon: work 901 22 635
Mobil: cell 901 22 635
Epost:


Kontaktskjema

I et forsøk på å unngå spam ber vi deg om å løse følgende matematiske nøtt:
Hva er summen av seks og syv?